Sharon Veltink

Sharon Veltink

Eigenaresse/Instructrice

Ik ben Sharon Veltink, 24 jaar en geboren en getogen in Hardenberg. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al gek geweest op sporten en bewegen.

Nadat ik mijn zwemdiploma’s heb behaald, mocht ik op turnen. Hier stroomde ik al snel door naar de selectie en dit heb ik lange tijd op hoog niveau heb gedaan. Vanaf mijn elfde ben ik op dansen gegaan bij Dansschool Erik. Dit is begonnen met een uurtje streetdance op zaterdag, maar al snel stroomde ik door naar het demoteam ‘sTreeTsTyle’. Ik heb een geweldige tijd gehad met dit team. Optredens, demonstraties, wedstrijden en zelfs nog een debuut op televisie!

Vanaf mijn 15e ben ik gaan lesgeven in de stijl streetdance en al gauw is dit uitgebreid naar het lesgeven van Zumba, Sh’Bam, moderne dans en kinderdans. Elk vrij uurtje wat ik naast mijn opleiding had, besteedde ik aan dans. Ook dans ik sinds een paar jaar wedstrijden in de stijl modern en jazz en vorig jaar mocht ik als kers op de taart naar het WK in Wetzlar! Wát een gave ervaring! En dan nu ineens, iets waar ik al lang van droomde: een eigen dansschool! Sinds april 2017 ben ik de trotse eigenaresse van De Dansfabriek in Hardenberg! Ik ga les geven in bijna alle stijlen die worden aangeboden in De Dansfabriek.

Plezier, gezelligheid en hard trainen staan bij mij voorop! Haal het beste uit jezelf en kom een keertje langs voor een proefles.

Hiphop/Streetdance
Modern/Jazz
Ballet